Dakspecialisatie
Uw Dakspecialist voor heel Nederland

Dakspecialisatie

page3-img1Nokvorst- en Dakreparaties
Dit houdt in dat de nokvorsten worden vastgezet met een flexibele kunststof dakmortel. Hierdoor wordt krimpen en uitzetten door de verschillende weersomstandigheden opgevangen waardoor uw dak lekvrij blijft!

Na verschillende decennia is het cement tussen dakpan en nokvorst niet meer deugdelijk en vraagt om aandacht. Het aanpakken van de nok is een onderdeel welke zich vaak als eerste openbaard bij een ouder dak.

Platdakrenovaties
Platte daken zijn vaak extra gevoelig voor lekkage. Met name de ouder, op asfalt gebaseerde dakbedekkingen gaan niet al te veel jaren mee. Door herhaaldelijk vorst en dooi kan een platdak open barsten. Daarna kan het water gemakkelijk in uw woning komen. Om toekomstige problemen te minimaliseren is het verstandig het dak regelmatig te laten controleren. Immers je kunt dit soort problemen beter voorkomen dan genezen.

Schoorsteenrenovaties
Door temperatuurwisseling van koud naar warm kunnen schoorstenen en de voegen gaan scheuren. Dit komt door het uitzetten en weer krimpen van de schoorsteen. Vaak leidt dit tot lekkages met alle gevolgen van dien. Door dit te laten controleren en indien nodig is te repareren kan dit voorkomen worden.

Klik hieronder voor meer Dakspecialisaties en Vakmanschap

Professioneel en Vakkundig Team

Schoorsteenvegen

Vogelwering plaatsen

Vogelnesten verwijderen

Voeg- en metselwerken aan gevel

Op elk vakgebied continue bijgeschoold

Dak camera inspecties

Dakgootreiniging

Dakleer branden

Metselwerken aan schoorsteen

Onze klanten zijn tevreden en dat houden we zo

Nokvorst reparaties

Loodreparaties

Complete dak vernieuwing

Voegwerken aan schoorsteen

Al meer dan 15 jaar ervaring en horen bij de absolute Top

Glaszetten

Rolluiken plaatsen

Velux- dakraam plaatsen

Dakkapellen plaatsen