Vogelnesten Verwijderen
Uw Dakspecialist voor heel Nederland

Vogelnesten Verwijderen

Vogelnesten verwijderen in schoorsteenkanalen
Vogelnesten kunnen u en uw woning een hoop narigheid bezorgen. Wanneer uw schoorsteenkanaal niet beschermt is kunnen er vogels gaan nestelen. Deze nesten veroorzaken een verstopping in het kanaal en kunnen er voor zorgen dat er een schoorsteenbrand ontstaat. Ook bij ontluchtingskanalen kan het problemen veroorzaken omdat het de ontluchting van het kanaal blokkeert.

Het is verstandig om vroegtijdig een inspectie uit te laten voeren op uw schoorsteen en indien er nesten aanwezig zijn, deze te laten verwijderen. Na het verwijderen van de nesten is het natuurlijk verstandig om het kanaal af te dekken zodat er in de toekomst geen vogels meer kunnen nestelen. Hiervoor zijn er verschillende soorten schoorsteenkappen.

Vogelnesten onder de dakpannen verwijderen
Een veelvoorkomend probleem is een vogelnest onder de onderste rij dakpannen. Doordat er bij de meeste daken een kleine opening zit tussen het dakbeschot en de onderste rij dakpannen, geeft het de mogelijkheid voor vogels om hieronder te gaan nestelen. Deze vogelnesten kunnen het dakbeschot aantasten waardoor er zwakke plekken ontstaan.

Veel voorkomende klacht is het nestelen van vogels in de dakgoot of onder dakpannen. Als we de dakpannen weg halen, zien we de vogels zitten. Deze maken het dakbeschot stuk. Verder kunnen (dode) vogels voor ongedierte, stank- en geluidsoverlast zorgen.

De oplossing hiervoor is het plaatsen van een dakvoetprofiel. Dit zorgt ervoor dat er geen vogels onder de pannen kunnen nestelen en het dak blijft ademen.

Professioneel en Vakkundig Team

Schoorsteenvegen

Vogelwering plaatsen

Vogelnesten verwijderen

Voeg- en metselwerken aan gevel

Op elk vakgebied continue bijgeschoold

Dak camera inspecties

Dakgootreiniging

Dakleer branden

Metselwerken aan schoorsteen

Onze klanten zijn tevreden en dat houden we zo

Nokvorst reparaties

Loodreparaties

Complete dak vernieuwing

Voegwerken aan schoorsteen

Al meer dan 15 jaar ervaring en horen bij de absolute Top

Glaszetten

Rolluiken plaatsen

Velux- dakraam plaatsen

Dakkapellen plaatsen